Racegasmic Drift Pokal Rd.1

Foto: Anže Petkovšek adria drift
Vabljeni na prvo etapo letošnjega Racegasmic drift pokala.
Oglej si celoten članek

Sezono tekmovalnega drifta bomo začeli v soboto 21. aprila na domačem, tehnično zahtevnem terenu drift poligona na Viču. Tekmovanje bo potekalo po klasičnem formatu trening - kvalifikacije - dvoboji.

"Potrudili se bomo, da bomo voznikom omogočili obilo časa za volanom, gledalcem pa čimveč paše za oči, zato bo organiziran bo tudi Car Show, v okviru katerega bo potekalo glasovanje za top 5 udeležencev, ki bodo prejeli bone z ugodnostmi pri Avtokozmetika Kristal," pravijo organizatorji. 

Obiskovalci se boste lahko odžejali pri Jurčku. Na voljo bodo tudi Drift Poligon T-shirti in kape!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.