Sladek začetek počitnic: neprecenljivo

Foto: Arhiv MasterCard
Foto: Arhiv MasterCard
V sodelovanju z agencijo Mayer McCann je družba MasterCard 5.000 potnikov Adrie Airways na čarterskih letih v sončne mediteranske kraje presenetila z okusnimi čokoladnimi torticami.
Oglej si celoten članek

Plačilne kartice so nepogrešljiv del potovalne opreme poleg kopalk, je pokazala raziskava MasterIndex. Kartici MasterCard pa slovenske turiste letos niso spremljale samo v tujini, ampak tudi na njihovi poti. Družba MasterCard je v sodelovanju z agencijo Mayer McCann 5.000 potnikov Adrie Airways na čarterskih letih v sončne mediteranske kraje presenetila z okusnimi čokoladnimi torticami. Potniki se bodo nekaj tisoč metrov nad tlemi lahko posladkali z omamnim rdeče rumenim posladkom še v začetku meseca junija.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.