Tako goljufa Mulejeva

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Že nekaj časa občudujemo astronomsko dolge trepalnice Iris Mulej. Zanimalo nas je, kaj uporablja za zapeljiv in seksi pogled.
Oglej si celoten članek

Iris, navdušeni smo nad tvojimi trepalnicami. Imajo krasno gostoto in dolžino. Zaupaj nam, so to umetne trepalnice?

Hvala vam. Ne, niso umetne trepalnice. To so moje naravne trepalnice, ki so daljše in gostejše, odkar uporabljam serum za rast trepalnic. To je moja skrivnost.

Torej, serumi za rast trepalnic res delujejo? Kdaj si ti opazila učinek?

To je prvi serum za rast trepalnic, ki sem ga preizkusila. Ampak sem tako navdušena nad rezultatom, da ne potrebujem nobenega drugega. Serum Lux-Factor sem redno nanašala dvakrat na dan in nekje po 2 tednih sem opazila razliko. Trepalnice so se okrepile in postale daljše, gostejše in polnejše. Zelo sem zadovoljna z učinkom.

Najbolj me veseli to, da mi ni treba več nositi umetnih trepalnic. Prej sem opažala, da umetne trepalnice škodujejo mojim trepalnicam. Postale so bolj lomljive in krhke. Lux-Factor serum pa jih je popolnoma obnovil. Zdaj mi na revijah in dogodkih ni treba nositi umetnih trepalnic. Škoda, da seruma nisem odkrila že prej. Koliko časa in denarja bi prihranila na makeupu.

To je krasno. Ampak ali serumi za rast trepalnic povzročajo tudi kakšne stranske učinke?

Verjetno ste tudi sami opazili, da je na trgu veliko serumov za rast trepalnic. Jaz bi predlagala previdnost pri izbiri, ker gre navsezadnje za vaše oči. Sama sem se malo pozanimala pred uporabo in izbrala Lux-Factor serum, ker ga priporočajo farmacevti. Serum je klinično testiran in vsebuje izključno naravne sestavine. Ne draži oči in primeren tudi za ženske z občutljivimi očmi in uporabnice leč.

Kako poceni do preizkušeno najučinkovitejšega serum za rast trepalnic Lux-Factor?

Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na www.lux-factor.com

Zaradi izrednih rezultatov na serum Lux-Factor prisegajo tudi druge znane Slovenke.

Jasna Kuljaj (TV voditeljica)

 "Že po enem tednu terapije z LUX - FACTOR serumom, so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno."

 

 

 

 

Oriana Girotto (igralka in voditeljica)

"Narava mi je podarila dolge in dosti goste trepalnice zato, roko na srce, se mi uporaba seruma ni zdela potrebna, saj sem menila, da po tretmaju ne bi bilo videti velike razlike...a že po 3 tednih rednega nanosa, so moje oči krasile vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice pripravljene bolje sprejeti ličilo za trepalnice ... večkrat me zdaj ljudje sprašujejo ali nosim umetne."

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.