Tekmovanje v dresurnem jahanju

Foto: Profimedia Dresurno jahanje
Nedelja, 1. april med 10. in 13. uro.
Oglej si celoten članek

Konjeniški klub PIP Ljubljana vabi na tekmovanje v dresurnem jahanju (CDNA), ki bo v nedeljo, 1. aprila 2018, s pričetkom ob 10. uri, na jahališču Park Sava Tomačevo v Ljubljani.

Program:
- E1
- A7
- L2
- LM4
- M1
- S2
- I1

Tekmovanje se bo odvijalo po pravilih Konjeniške zveze Slovenije in pravilnikih FEI za dresurno jahanje. Rok za prijave in odjave je sreda, 28. marec 2018, do 24. ure. Natančen urnik tekmovanja bo objavljen v četrtek, 29. marca do 24. ure. Po vsaki zaključeni tekmi bo podelitev častnih nagrad. 

Vsi konji morajo imeti veljavni identifikacijski dokument, z vpisano negativno serološko preiskavo na IAK (ne sme biti starejša od 1 leta) in cepljenjem proti kužnemu kašlju (ne sme biti starejšo od 6 mesecev). 

Tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost! Organizator ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe tekmovalcev, konj, opreme in vozil. 

Ogrevalni prostor : pokrita jahalnica s peskom 20x 50 m. Tekmovalni prostor: pesek 20 x 60 m.

Vse dodatne informacije: Matevž Prešeren 040 168 772.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.