The Killers vas bodo razveselili

Foto: Žurnal24
Objavljamo seznam nagrajencev, ki so sodelovali v naši nagradni igri in si s pravilnim odgovorom priigrali vstopnice in zgoščenke skupine The Killers.
Oglej si celoten članek

Na začetku junija, natančneje 7. junija, se v Ljubljani obeta pravi glasbeni spektakel. Na Hipodromu Stožice bo v okviru spektakla Itak Džafest nastopila izjemno priljubljena skupina The Killers. Zelo omejeno število vstopnic je že na voljo na Eventimovih prodajnih mestih in spletni strani www.eventim.si. Vstopnice pa ste si lahko priigrali tudi na naši spletni strani. Med tistimi, ki ste pravilno odgovorili na zastavljeno vprašanje, smo izžrebali deset nagrajencev. Pravilni odgovor je bil b), skupina The Killers je do zdaj izdala tri albume.

Pet nagrajencev, ki prejmejo dve vstopnici za koncert:

L. Žižmund
B. Čukajne
K. Zupanc
B. Bensa
T. Lanšček


Pet nagrajencev, ki prejmejo CD Day&Age:

T. Zupančič
T. Polšak
S. Hauko
I. Ašič
K. Avbar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.