Trara, trara, pošto pelja! v MPT

Foto: Facebook/Muzej pošte in telekomunikacij Muzej pošte in telekomunikacij
V nedeljo, 8. aprila, Tehnični muzej pošte in telekomunikacij, ob 15. uri.
Oglej si celoten članek

Vsako drugo nedeljo v mesecu vas ob 15.00 vabimo v Muzej pošte in telekomunikacij na voden ogled za družine. Otroci, starši, dedki in babice boste preko interaktivnih zvočnih postaj ter novega otroškega vodnika z zabavnimi nalogami za najmlajše in malo starejše zgodovino pošte in telekomunikacij spoznavali na zabaven, igriv ter hkrati poučen način. Predstavili vam bomo čas, ko smo željno čakali poštarja s svežimi novicami, in ko mobilni telefoni še niso bili del našega vsakdana.

Vodstvu se pridružite z nakupom muzejske vstopnice.

Vstopnina: Odrasli: 2,50 EUR učenci, dijaki, študentje, upokojenci: 2,50 EUR brezposelni, predšolski otroci, invalidi: brezplačno popusti za skupine

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.