Trije gredo na Elvise brezplačno

Foto: Žurnal24
Objavljamo nagrajence, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in si priigrali vstopnico za koncert skupine Elvis Jackson.
Oglej si celoten članek
Elvis Jackson so izdali nov album Against the Gravity, ki ga bodo tokrat ponudili v kompletu s tiskano glasbeno revijo RSQ. Vse svoje znanje in energijo bodo Elvis Jackson prikazali na velikem promocijskem nastopu, ki bo v četrtek, 26. marca 2009, v Cvetličarni Mediapark ob 21.00.

V nagradni igri smo vas spraševali, v katero leto segajo začetki zasedbe Elvis Jackson. Pravilni odgovor je leto 1997. Brezplačen ogled koncerta so si zagotovili:

A. Arrigler
M. Kosmač
T. Šapla
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.