Tuš prejel mednarodno priznanje

Foto: Tuš
Foto: Tuš
Skupina Tuš je v konkurenci slovenskih podjetij po vseh kriterijih dosegla najvišje število ocen in si tako prislužila ugledno mednarodno priznanje za poslovne uspehe in odličnost – World Finance 2011 Corporate Governance.
Oglej si celoten članek

"Nagrada Corporate Governance je potrditev, da je naš model delovanja v lokalnem in regionalnem okolju tudi globalno prepoznani primer dobre prakse. Z njim jasno kažemo, kako v času spremenjenih gospodarskih razmer omogočiti poslovno zdrav razvoj podjetja. Vsekakor je nagrada tudi pomemben pozitiven impulz za nadaljnje doseganje ciljev za vseh naših 4.300 sodelavcev v treh državah," je ob prejemu nagrade izpostavil Matjaž Zadravec, generalni direktor Skupine Tuš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.