Večer komedije in čevapčičev

Foto: Profimedia Čevapčiči
Gostiščne Portal v Ljubljani, 25. marec od 18. do 20. ure.
Oglej si celoten članek

Večer komedije in čevapčičev za materinski dan. V ceno 24 evrov je vključena odlična komedija, porcija čevapčičev s prilogo in nagradno žrebanje vstopnic ter živa glasba (ex yu hiti).

Preživite sproščen in zabaven nedeljski večer v družbi simpatične igralke Vesne Anđelković v predstavi "Ljubezenski oglas". Do solz se nasmejite ob njeni komediji in obenem uživajte v najboljših čevapčičih Gostilne Portal.

Rezervacije na tel. št.: 040 33 66 72 (vsak dan – od 8h do 20h)  e-mail: zimskeurice@siol.net

Vesna Anđelković je  znana igralka, ki je do leta 2005 igrala in ustvarjala v Srbiji. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre in umetnosti. V Sloveniji živi in ustvarja že 10 let (igra, vodi gledališke delavnice,režira predstave ), širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.