Vedno bolj poslušamo glasbo s spleta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vedno več je slovenskih spletnih uporabnikov, ki na splet zahajajo z namenom poslušanja radia ali glasbe, so pokazali podatki Merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS).
Oglej si celoten članek

V primerjavi z istim obdobjem ob začetku izvajanja meritve MOSS 2009 je spletnih uporabnikov v starosti med desetimi in 75 leti, ki najmanj mesečno zaidejo na splet z namenom poslušanja radia ali glasbe, za sedem odstotkov več. Pri tem se je delež slovenskih spletnih uporabnikov, ki na spletu nikoli ne poslušajo radia ali glasbe, v enakem primerjalnem obdobju zmanjšal za kar 19 odstotkov. Več podatkov najdete na spletni strani Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ).

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.