Vrata vrhunske kakovosti za varnost in lep izgled

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Naj ostanejo vaše skrbi pred vhodnimi vrati.
Oglej si celoten članek

Vhodna vrata so tisti del vašega doma, ki na obiskovalca naredijo prvi vtis.Podjetje AJM okna, vrata, senčila d.o.o., ki se nahaja v Kozjaku nad Pesnico pri Mariboru, se ponaša z že več kot dve desetletji dolgo tradicijo in je naš vodilni ponudnik PVC-, ALU- in lesenega stavbnega pohištva. Njihova blagovna znamka je danes sinonim za kakovost in visoko stopnjo tehnološke dovršenosti. So tudi strokovnjaki za montažo stavbnega pohištva, saj vam vse elemente vgradijo po najvišjih standardih. Svoj razvoj usmerjajo v okolju prijazno in energetsko dovršeno stavbno pohištvo.

V njihovi bogati ponudbi stavbnega pohištva lahko izbirate med široko paleto vrat; vhodna vrata, drsna vrata, notranja vrata, harmonika vrata,… Na voljo so vam različne kombinacije oblik, izdelava po meri in več cenovnih razredov. Na ta način omogočajo kupcu, da si izbere svoj model vrat, če je le tehnološko dopustno. Vsa njihova vrata zagotavljajo varnost, zanesljivost in vrhunsko kakovost.

Če torej le razmišljate o menjavi stavbnega pohištva, so vam v podjetju AJM na voljo. Z veseljem vam bodo svetovali in posredovali vse informacije, ki jih boste potrebovali. Vse kar morate storiti je to, da pokličete na njihovo brezplačno številko 080 14 01. Lahko pa jih obiščete na sedežu podjetja v Pesnici pri Mariboru ali v katerem od salonov, ki se nahajajo po vsej Sloveniji. Tam vam bodo svetovali njihovi komercialisti s strokovnim znanjem.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.