Vrhunski kirurgi za Žurnalove zmagovalce

Foto: Poliklinika Bagatin
Foto: Poliklinika Bagatin
Letos bo Žurnal24 v sodelovanju z zagrebško Polikliniko Bagatin razveselil kar tri bralce, ki se bodo potegovali za lepotne operacije v sklopu nagradnega tekmovanja Lepota na dlani.
Oglej si celoten članek

Zagrebška Poliklinika Bagatin se lahko pohvali z družinsko tradicijo, odličnimi, svetovno priznanimi plastičnimi in estetskimi kirurgi, vrhunsko opremo, terapevtskimi tretmaji in skrbno oskrbo po posegih.

Strokovnost na prvem mestu

V Polikliniki Bagatin so specializirani za vrsto estetskih, plastičnih in rekonstrukcijskih posegov, sodobno opremljeni prostori pa omogočajo optimalen ambient za posvetovanja, preglede in operacije. Kirurgi zagotavljajo strokovnost, natančnost in zadovoljstvo, kar potrjujejo tudi njihove stranke, med katerimi je veliko Slovencev.

Nad kliniko Bagatin je bil navdušen tudi naš lanskoletni zmagovalec Boris Bunčič, ki je s pomočjo našega nagradnega tekmovanja Preobrazba postal samozavestnejši: "Celotno ekipo s Poliklinike Bagatin lahko samo pohvalim. Vse je potekalo brez težav, operacija je uspela in z rezultatom sem zelo zadovoljen. Ni mi žal, da sem se prijavil na Preobrazbo."

Najnovejša tehnologija

Na Polikliniki Bagatin sledijo vsem najnovejšim tehnologijam in se radi pohvalijo s 3D-animacijo, s pomočjo katere lahko vsak pacient vidi, kakšni bodo rezultati po opravljenem posegu. Posnetki animacije so zelo nazorni, zato sta tudi strah in nestrpnost pacientov pred posegi manjša. Na prvem pregledu so s tako imenovanim aparatom 3D Vectra končne pričakovane rezultate operacije pokazali tudi Borisu Bunčiču. Kako je potekal pregled, ne spreglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.