Znani nagrajenci za koncert Riblje čorbe

Foto: Žurnal24
Nagradna igra Riblje čorbe se je iztekla. Med vsemi sodelujočimi smo izžrebali deset nagrajencev, ki prejmejo po eno vstopnico za ogled koncerta skupine Riblja čorba.
Oglej si celoten članek

In kdo so nagrajenci? Tokratni žreb je srečo namenil naslednjim sodelujočim: M. Dornik, M. Avsec, E. Jan, A. Mihelič, D. Jovanović (ženska), D. Jovanović (moški), M. Stjepanović, T. Omladič, V. Mladenova in T. Repar.

Nagrajencem čestitamo in želimo prijeten ogled koncerta.

Ne pozabite: na spletnem portalu www.zurnal24.si za vas pripravljamo nove nagradne igre. Obiščite naš portal in sodelujte. Sreča je lahko na vaši strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.