Top ideje: Pohištvo za hišne ljubljenčke

Foto: Pinterest Igralnica za mačke Foto: Pinterest Igralnica za mačke Foto: Pinterest Hišica za mačke Foto: Pinterest Igralnica za mačke Foto: Pinterest Praskalnik Foto: Pinterest Tuš za pse Foto: Pinterest Tuš za pse Foto: Pinterest Ležišče za pse ob postelji Foto: Pinterest Ležišče za pse ob postelji Foto: Pinterest Sobica za pse Foto: Pinterest Sobica za pse Foto: Pinterest Sobica za pse Foto: Pinterest Sobica za pse Foto: Pinterest Prostor za zajčke Foto: Pinterest Terarij iz tuš kabine Foto: Pinterest Akvarij v hiši
Ko se odločite posvojiti hišnega ljubljenčka, postane član vaše družine. Pomembno pa je, da se tudi sam v vašem domu počuti udobno. To mu lahko omogočite s pohištvom, prilagojenim njegovim potrebam. Zbrali smo nekaj najboljših idej.
Oglej si celoten članek

Tudi pohištvo za živali se mora ujemati s preostalim delom vašega doma. Težko je najti elegantne kose pohištva za živali, ki so hkrati funkcionalni, a ni nujno, da se v zameno za udobje svojega ljubljenčka odrečete urejenosti doma. Izvrstna popestritev prostora je denimo igralnica za mačke v obliki drevesa, ki v vaš dom vnese občutek povezanosti z naravo, hkrati pa omogoča mačkam 24-urno zabavo. 

Foto: Pinterest Igralnica za mačke

Ker lahko mačke s svojimi ostrimi kremplji uničijo marsikateri dragocen kos pohištva, predvsem to velja za oblazinjene in lesene površine, jim zagotovite, da bodo svoje potrebe po praskanju zadovoljile na ličnem praskalniku.

Foto: Pinterest Praskalnik Glede na to, da mačke spijo približno 15 ur dnevno, jim zagotovite udoben prostor za počitek.

Foto: Pinterest Igralnica za mačke Podobno velja tudi za pse, ki radi zadremajo v bližini svojih lastnikov. Lahko jih namestite kar v ležišče, ki vam bo za povrh služilo kot omarica.

Foto: Pinterest Ležišče za pse ob postelji

Če je vaša hiša dovolj velika, lahko psu namenite prostor pod stopnicami in ga spremenite v njegovo lastno sobico.

Foto: Pinterest Sobica za pse Ko se vrnete s sprehoda, pa lahko v prav posebni pasji kopalnici poskrbite za čiste tačke, ki vam ne bodo umazale preproge.

Foto: Pinterest Tuš za pse

Tudi za zajčke, hrčke, plazilce in ribe lahko poskrbite na nekoliko drugačen način. Več idej najdete v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.