Pod streho > Gradimo & obnavljamo
1652 ogledov

Top ideje: Pohištvo za hišne ljubljenčke

Igralnica za mačke
1/16
Pinterest
Ko se odločite posvojiti hišnega ljubljenčka, postane član vaše družine. Pomembno pa je, da se tudi sam v vašem domu počuti udobno. To mu lahko omogočite s pohištvom, prilagojenim njegovim potrebam. Zbrali smo nekaj najboljših idej.

Tudi pohištvo za živali se mora ujemati s preostalim delom vašega doma. Težko je najti elegantne kose pohištva za živali, ki so hkrati funkcionalni, a ni nujno, da se v zameno za udobje svojega ljubljenčka odrečete urejenosti doma. Izvrstna popestritev prostora je denimo igralnica za mačke v obliki drevesa, ki v vaš dom vnese občutek povezanosti z naravo, hkrati pa omogoča mačkam 24-urno zabavo. 

Igralnica za mačke | Avtor: Pinterest Pinterest

Ker lahko mačke s svojimi ostrimi kremplji uničijo marsikateri dragocen kos pohištva, predvsem to velja za oblazinjene in lesene površine, jim zagotovite, da bodo svoje potrebe po praskanju zadovoljile na ličnem praskalniku.

Praskalnik | Avtor: Pinterest Pinterest
Glede na to, da mačke spijo približno 15 ur dnevno, jim zagotovite udoben prostor za počitek.

Igralnica za mačke | Avtor: Pinterest Pinterest
Podobno velja tudi za pse, ki radi zadremajo v bližini svojih lastnikov. Lahko jih namestite kar v ležišče, ki vam bo za povrh služilo kot omarica.

Ležišče za pse ob postelji | Avtor: Pinterest Pinterest

Če je vaša hiša dovolj velika, lahko psu namenite prostor pod stopnicami in ga spremenite v njegovo lastno sobico.

Sobica za pse | Avtor: Pinterest Pinterest
Ko se vrnete s sprehoda, pa lahko v prav posebni pasji kopalnici poskrbite za čiste tačke, ki vam ne bodo umazale preproge.

Tuš za pse | Avtor: Pinterest Pinterest

Tudi za zajčke, hrčke, plazilce in ribe lahko poskrbite na nekoliko drugačen način. Več idej najdete v galeriji.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice