Izstopa odsotnost nekaj najbolj priljubljenih kampov

Foto: Profimedia
Nov vodnik vsebuje seznam 48 kampov, glampingov in postajališč za avtodome.
Oglej si celoten članek

Slovenska turistična organizacija (STO) je skupno s Turistično gostinsko zbornico izdala 72 strani dolg nov turistični vodnik Kampi, glampingi in postajališča za avtodome Slovenija. Publikacija je izšla v šestih jezikih (slovenščini, angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini in nizozemščini) v skupni nakladi 50.000 izvodov.

Popotnik To je naj slovenski kamp v kategoriji največjih

V vodniku predvsem kampi z več zvezdicami

Foto: Anže Petkovšek glamping Seznam nastanitev v naravnem okolje je razdeljen na štiri "regije": alpska Slovenija (npr. Camping Bled, Glamping Ribno in Camp Špik), termalna panonska Slovenija (npr. Kamp Natura, Kamp Terme Lendava in Glamping Sončna dolina Bioterme), mediteranska in kraška Slovenija (npr. Camping Adria, Kamp park Lijak in Kamp pod hrasti) in Ljubljana in osrednja Slovenija (npr. Ljubljana Resort, Kamp Smlednik in Glamping Kolpa Resort).

Glamping Na glamping tudi pozimi

Poleg samega seznama vodnik obsega tudi nekaj nasvetov kaj si v regiji ogledati in nekaj zanimivih dejstev o Sloveniji.

Izstopa odsotnost nekaj najbolj priljubljenih kampov

Vodnik sicer vsebuje 48 nastanitev v naravi, a izstopa odsotnost nekaj kampov, ki se v Sloveniji razveseljujejo velike priljubljenosti. Med drugimi manjakata tudi Kamp Zlatorog Bohinj ob Bohinjskem jezeru, ki je že vrsto let poleti izjemno zaseden, večkrat so ga morali tudi zapreti za nove prihode, in Kamp Nadiža Podbela, ki je letos zasedel tretje mesto na izboru najboljših kampov 2018 spletne strani avtokampi.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.