Popotnik
3310 ogledov

To je naj slovenski kamp v kategoriji največjih

kampiranje Profimedias
Na priljubljenem portalu za kampiste avtokampi.si so tudi v letu 2018 izbirali najboljše kampe.

"Kot že vrsto let lahko rečemo, da je interes po kampiranju in preživljanju dopusta v kampih vsako leto večje," ugotavljajo.  

Večina gostov v slovenskih kampih po njihovih navedbah prihaja iz tujine in sicer kar 70 odstotkov, največ iz Nemčije, Nizozemske in Italije: "Spodbuden pa je podatek, da se vse več domačih kampistov odloča za obisk katerega od kampov po Sloveniji in tako letno ustvarimo nekaj več kot pol milijona nočitev."   

Glavna nagrada kampu Šobec

V kategoriji večjih slovenskih kampov je lani glavno nagrado osvojil kamp Šobec, kjer so uredili nove kamping parcele in gradili nov osrednji objekt z restavracijo, trgovino in animacijskim prostorom.

 

Izlezavanje ;) #kampšobec #camping #lakešobec #sunnyday #hotday #beer #relaxing #campingsobec

A post shared by Ajtim (@the_cobraman69) on

Na drugem mestu je kamp Terme Čatež, kjer imajo novo recepcijo.

Na tretjem mestu pa kamp za družine kamp Nadiža.

 

A post shared by vilma penko (@vi_pen) on

Kamping portal Avtokampi.si je sicer organiziral tudi izbor najboljšega kampa med manjšimi kampi, glamping resorta, naselja mobilnih hišic in kot novost tudi postajališča za avtodome - Naj kamp Adria. Za najboljše so čez celotno sezono glasovali kampisti v spletnem obrazcu v katerem kampisti glasujejo za najboljše kampe v Sloveniji in na Hrvaškem. Podelitev nagrad je potekala v okviru 12. Hrvaškega kamping kongresa v Tuheljskih Toplicah. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.