Popotnik
1754 ogledov

Izstopa odsotnost nekaj najbolj priljubljenih kampov

Kamp
Nov vodnik vsebuje seznam 48 kampov, glampingov in postajališč za avtodome.

Slovenska turistična organizacija (STO) je skupno s Turistično gostinsko zbornico izdala 72 strani dolg nov turistični vodnik Kampi, glampingi in postajališča za avtodome Slovenija. Publikacija je izšla v šestih jezikih (slovenščini, angleščini, nemščini, italijanščini, francoščini in nizozemščini) v skupni nakladi 50.000 izvodov.

Kamp Popotnik To je naj slovenski kamp v kategoriji največjih

V vodniku predvsem kampi z več zvezdicami

glamping | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Seznam nastanitev v naravnem okolje je razdeljen na štiri "regije": alpska Slovenija (npr. Camping Bled, Glamping Ribno in Camp Špik), termalna panonska Slovenija (npr. Kamp Natura, Kamp Terme Lendava in Glamping Sončna dolina Bioterme), mediteranska in kraška Slovenija (npr. Camping Adria, Kamp park Lijak in Kamp pod hrasti) in Ljubljana in osrednja Slovenija (npr. Ljubljana Resort, Kamp Smlednik in Glamping Kolpa Resort).

Glamping Dovje Glamping Popotnik Na glamping tudi pozimi

Poleg samega seznama vodnik obsega tudi nekaj nasvetov kaj si v regiji ogledati in nekaj zanimivih dejstev o Sloveniji.

Izstopa odsotnost nekaj najbolj priljubljenih kampov

Vodnik sicer vsebuje 48 nastanitev v naravi, a izstopa odsotnost nekaj kampov, ki se v Sloveniji razveseljujejo velike priljubljenosti. Med drugimi manjakata tudi Kamp Zlatorog Bohinj ob Bohinjskem jezeru, ki je že vrsto let poleti izjemno zaseden, večkrat so ga morali tudi zapreti za nove prihode, in Kamp Nadiža Podbela, ki je letos zasedel tretje mesto na izboru najboljših kampov 2018 spletne strani avtokampi.si.

hotelska soba Slovenija Popotnik Poleg turistične takse sedaj še promocijska
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.