Slovenska opazovalnica: Skočila sta kar dva

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Mnogi so menili, da sta nora, a v Godiču pri Kamniku sta uresničila svoje napovedi in skočila iz lovske opazovalnice v ribnik.
Oglej si celoten članek

 

Test Kakšen tip popotnika ste? V Slovenia Eco Resort je Lorens Listo izvedel ekstremni skok iz 18 metrske lovske opazovalnice v ribnik. Šampion ekstremnih skokov iz Mostarja. Na tradicionalnih skokih s Starega mosta v Bosni in Hercegovini je zmagal kar 12-krat in se v zgodovino kot najboljši skakalec v zadnjih 500 letih. 

Popotnik Velika planina z novim rekordom

V Slovenia Eco Resortu v Godiču pri Kamniku je v ribnik globine vsega štiri metre skočil s kar 18 metrov visoke opazovalnice. Lorens bi moral skočiti v ribnik že avgusta, vendar pa ga je zaradi povišane odpovedal. Kot je dejal, skoke izvaja le v 100 odstotni zdravstveni pripravljenosti. Z atraktivnim skokom v ribnik se mu je pridružil tudi mariborski skakalec Aleš Karničnik.

galerija 10 ciljev resnih popotnikov

Poglejte video.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.