Popotnik
3847 ogledov

Slovenska opazovalnica: Skočila sta kar dva

Print Screen
Mnogi so menili, da sta nora, a v Godiču pri Kamniku sta uresničila svoje napovedi in skočila iz lovske opazovalnice v ribnik.

 

Največje znamenitosti ne naredijo vtisa čisto na vsakogar. Test Magazin Kakšen tip popotnika ste? V Slovenia Eco Resort je Lorens Listo izvedel ekstremni skok iz 18 metrske lovske opazovalnice v ribnik. Šampion ekstremnih skokov iz Mostarja. Na tradicionalnih skokih s Starega mosta v Bosni in Hercegovini je zmagal kar 12-krat in se v zgodovino kot najboljši skakalec v zadnjih 500 letih. 
Velika planina Popotnik Velika planina z novim rekordom

V Slovenia Eco Resortu v Godiču pri Kamniku je v ribnik globine vsega štiri metre skočil s kar 18 metrov visoke opazovalnice. Lorens bi moral skočiti v ribnik že avgusta, vendar pa ga je zaradi povišane odpovedal. Kot je dejal, skoke izvaja le v 100 odstotni zdravstveni pripravljenosti. Z atraktivnim skokom v ribnik se mu je pridružil tudi mariborski skakalec Aleš Karničnik.

galerija Magazin 10 ciljev resnih popotnikov

Poglejte video.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice