Ste za doživetje po Notranjskem regijskem parku?

Foto: epa
Foto: epa
Bi se želeli naučiti kaj novega o kraških čudesih, ali opazovali ptice? Morda bi vam bolj ustrezala pravljica o nastanku Cerkniškega jezera med veslanjem s kanujem? Ali pa kolesarjenje po Rakovem Škocjanu?
Oglej si celoten članek

Vse to bo možno tudi v letošnji sezoni v Notranjskem regijskem parku, kjer so ponovno poskrbeli za pester nabor vodenih aktivnosti. Te so obiskovalcem na voljo vsako soboto in nedeljo. Zbor je na parkirišču na Dolenjem Jezeru (Cerknica) ob 10. uri dopoldan.

ideja za izlet Neverjetno, kaj vse v sebi skriva Slovenija

Na vodenih izletih boste lahko opazovali in poslušali ptice, se naučili preživeti v naravi, raziskovali gozdove, veslali po jezeru, poslušali mite in legende, pohajkovali in kolesarili po Rakovem Škocjanu ter odkrivali živi svet okrog nas. 

xxx

Vodenje je bilo prejšnja leta brezplačno, saj je bilo financirano iz evropskega projekta LIFE Stržen. Od letošnjega leta dalje so dogodki plačljivi, cene doživetja so v povprečju od 10 do 15 evrov, s popusti za otroke in družine. V ceni aktivnosti so vštete dodatne storitve, kot so izposoja rekvizitov, malica, praktično darilo. Celoten seznam aktivnosti, ki vas čakajo med poletnimi vikendi, najdete na spletni strani Notranjskega regijskega parka, kjer piše tudi, če so zaradi slabega vremena dogodki slučajno prestavljeni.

čarobno Ste že obiskali ta kraški čudež na Štajerskem? ste jih že obiskali? Tako neverjetne tematske poti ponuja Slovenija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.