Takšno pravljično namestitev imajo naši sosedi!

Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel
Ste kot otrok sanjali o hišici na drevesu? Potem vas bo ta namestitev zagotovo navdušila.
Oglej si celoten članek

Znano je, da je Južna Tirolska pravi raj za ljubitelje narave in aktivnosti na prostem – od pohodništva do smučanja in kolesarjenja. Visoki vrhovi, bujni gozdovi in neokrnjena jezera pričarajo kuliso, ki očara prav vsakogar.

Verjetno pa marsikomu ni poznana ena bolj zanimivih namestitev v tem predelu, ki spominja na hišico na drevesu, o kateri sanja marsikateri otrok. Namestitev nosi ime My Arbor – Plose Wellness Hotel.

tudi slovensko Neverjetno, kakšne nastanitve lahko najdete na Airbnb!

Njeno zgodbo se je začela družina Huber. Kljub temu da sta Markus in Renate Huber že leta uspešno vodila več restavracij v mestu Bressanone, nista opustila svoje dolgoletne želje. Želela sta si namreč ustvariti hotel, ki bi bil drugačen od vseh drugih. Menimo, da jima je uspelo, saj hotel v marsičem izstopa.

Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel

Zanimiva je že njegova zunanja podoba, ki jo obkroža okoliška naravna lepota. Nič manj privlačna ni niti njegova notranjost. My Arbor ponuja izbor lepo oblikovanih suit, ki zagotavljajo prijeten umik od vsakdana. Za piko na i je tam tudi apartma Treetop, ki ponuja razkošen pobeg med krošnjami in zagotavlja intimno povezavo z naravo. Še posebej veličasten pa je pogled iz hotela v zimskem času. 

Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel

Hotel se prav tako ponaša z izjemno paleto savn, od katerih vsaka ponuja posebno doživetje za sprostitev in pomladitev. Od poživljajoče biosavne in rustikalne lesene savne do poglobljene gozdne savne – vsaka vas še bolj približa spokojnosti. 

preverili smo Toliko boste plačali za najbolj luksuzne vile pri nas

Foto: Booking.com My Arbor - Plose Wellness Hotel

dezurni@styra-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.