Popotnik
5992 ogledov

Takšno pravljično namestitev imajo naši sosedi!

My Arbor - Plose Wellness Hotel
1/5
Booking.com
Ste kot otrok sanjali o hišici na drevesu? Potem vas bo ta namestitev zagotovo navdušila.

Znano je, da je Južna Tirolska pravi raj za ljubitelje narave in aktivnosti na prostem – od pohodništva do smučanja in kolesarjenja. Visoki vrhovi, bujni gozdovi in neokrnjena jezera pričarajo kuliso, ki očara prav vsakogar.

Verjetno pa marsikomu ni poznana ena bolj zanimivih namestitev v tem predelu, ki spominja na hišico na drevesu, o kateri sanja marsikateri otrok. Namestitev nosi ime My Arbor – Plose Wellness Hotel.

Zemljanka tudi slovensko Popotnik Neverjetno, kakšne nastanitve lahko najdete na Airbnb!

Njeno zgodbo se je začela družina Huber. Kljub temu da sta Markus in Renate Huber že leta uspešno vodila več restavracij v mestu Bressanone, nista opustila svoje dolgoletne želje. Želela sta si namreč ustvariti hotel, ki bi bil drugačen od vseh drugih. Menimo, da jima je uspelo, saj hotel v marsičem izstopa.

My Arbor - Plose Wellness Hotel | Avtor: Booking.com Booking.com

Zanimiva je že njegova zunanja podoba, ki jo obkroža okoliška naravna lepota. Nič manj privlačna ni niti njegova notranjost. My Arbor ponuja izbor lepo oblikovanih suit, ki zagotavljajo prijeten umik od vsakdana. Za piko na i je tam tudi apartma Treetop, ki ponuja razkošen pobeg med krošnjami in zagotavlja intimno povezavo z naravo. Še posebej veličasten pa je pogled iz hotela v zimskem času. 

My Arbor - Plose Wellness Hotel | Avtor: Booking.com Booking.com

Hotel se prav tako ponaša z izjemno paleto savn, od katerih vsaka ponuja posebno doživetje za sprostitev in pomladitev. Od poživljajoče biosavne in rustikalne lesene savne do poglobljene gozdne savne – vsaka vas še bolj približa spokojnosti. 

Vila Brinovka preverili smo Popotnik Toliko boste plačali za najbolj luksuzne vile pri nas

My Arbor - Plose Wellness Hotel | Avtor: Booking.com Booking.com

dezurni@styra-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice