Popotnik
2657 ogledov

Toliko boste plačali za najbolj luksuzne vile pri nas

Vila Brinovka zajem zaslona Booking.com
Sanjate vilo z bazenom? Izbrali smo nekaj najlepših vil v Sloveniji, ki goste z vsega sveta privabljajo z avtentičnostjo, zasebnostjo in očarljivostjo.

Najem počitniške vile za mnoge velja kot sanjski dopust, ki omogoča popoln odklop in intimo. Pravljične vile, ki se jim verjetno prav nihče ne bi uprl, se najdejo tudi v Sloveniji. Največ butičnih vil je v krajih z mediteransko klimo, a tudi v drugih koncih Slovenije jih ne manjka. Na spletni platformi Booking.com smo preverili izbor petih najbolj luksuznih vil z bazenom, ki jih najdemo v Sloveniji, in koliko znaša cena nočitve v terminu med 21. in 27. avgustom 2023. 

Grad Otočec pri nas Popotnik Takšne so cene 9 gradov, v katerih lahko prespite

1.) Villa HerMes ArT

Prva na našem seznamu je Villa HerMes ArT, ki jo lahko poiščemo v kraju Dutovlje. Vila nudi sezonski zunanji bazen, vrt, teraso, ter razgled na bazen. Ima tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo ter tri kopalnice. V okolici lahko gosti uživajo v različnih aktivnostih, kot so pohodništvo, jahanje in kolesarjenje. Nočitev v luksuzni vili HerMes ArT bi dvanajstčlansko druščino prišla 824 evrov.

 

Villa HerMes ArT | Avtor: zajem zaslona Booking.com zajem zaslona Booking.com

2.) Vila Brinovka

Prekrasna Vila Brinovka se nahaja v mestu Kostanjevica na Krasu in nudi sezonski zunanji bazen, vrt, skupni prostor za druženje, ter razgled na mesto. Vila, ki je primerna za deset oseb, ponuja brezplačno zasebno parkirišče in skupno kuhinjo in obsega štiri spalnic, dnevno sobo, kuhinjo ter pet kopalnic. V sklopu nastanitve sta na voljo tudi terasa in oprema za peko na žaru, v bližini pa se gosti lahko podajo na kolesarjenje. Grad Miramare je od nastanitve oddaljen 25 kilometrov. Za nočitev v vili Brinovki bi gostje plačali 812 evrov.

Vila Brinovka | Avtor: zajem zaslona Booking.com zajem zaslona Booking.com

3.) Villa Karlo

Villo Karlo najdemo v kraju Sveto v občini Komen. Vila, ki je v družinski lasti, ponuja teraso in pogled na bazen, vključuje pa tudi več spalnic (4), dnevno sobo, satelitsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo ter več kopalnic (3) z bidejem in s prho. V sklopu nastanitve je na voljo sezonski zunanji bazen, v bližnji okolici pa lahko tudi kolesarite. V luksuzni vili lahko prespi največ sedem oseb, ki bi za nočitev plačale 944 evrov.

Villa Karlo | Avtor: zajem zaslona Booking.com zajem zaslona Booking.com

4.) Mediterranean Villa with an Amazing View and a Pool by Loft

Čudovita vila s sezonskim zunanjim bazenom, vrtom in teraso se nahaja v Piranu. V njej lahko uživate v razgledu na morje in bazen, le devet minut hoje stran je tudi Punta Piran. Vila obsega dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in dve kopalnici, ter je primerna za največ šest oseb. V sklopu nastanitve je na voljo izposojo koles in najem vozil, v bližini pa lahko uživate v kolesarjenju. Nočitev v piranski vili v avgustovskem terminu stane 1050 evrov.

Mediterranean Villa with an Amazing View and a Pool by Loft | Avtor: zajem zaslona Booking.com zajem zaslona Booking.com

5.) Charming Villa Portorož

Najdražja vila na našem seznamu je Charming Villa Portorož z oceno 9,5 na Bookingu. Nahaja se v Izoli in nudi sezonski zunanji bazen, vrt in teraso s pogledom na morje. Gosti vile s tremi spalnicami lahko uživajo tudi v zasebnem bazenu. Nočitev v tej prestižni vili stane 1500 evrov.

Charming Villa Portorož | Avtor: zajem zaslona Booking.com zajem zaslona Booking.com

dezurni@styria-media.si