"Da nisem dobil nič, sem izvedel, preden je bil objavljen rezultat"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na morebitnega srečnega čakajo štirje milijoni.
Oglej si celoten članek

"Kot registriran igralec na e-loterija sem od Loterija Slovenija doživel goljufijo," piše bralec. "V nedeljskem krogu lota sem za nedobiten listek izvedel na e-loteriji ob 21:23 uri, Loterija Slovenije pa še minuto pozneje ob 21:24  ni imela objavljenih rezultatov žreba." Sprašuje se, kako je možno, da izveš preko e-loterije, da je listek nedobiten, če rezultati žrebanja še niso objavljeni. 

Foto: Bralec Loterija

Pojasnilo Loterije

Na Loteriji Slovenija pojasnjujejo, od kod razlika v času v desnem kotu obvestila. "Rezultati nedeljskega žrebanja Lota so bili na m-loteriji (mobilna aplikacija) in e-loteriji (igralni portal) objavljeni že pred 21. uro, na korpo strani pa malce kasneje - priložena slika je print korpo strani loterija.si," pojasnjuje Mateja Slamnik Kos z Loterije Slovenija. "E-igralci, ki so nanje naročeni, prejmejo rezultate žrebanja po objavi le-teh na e-loteriji, tako je bilo tudi v omenjenem primeru."

Novi prijemi Z novimi prijemi v svojih krempljih držjo predvsem mlade fante

Srečneža čakajo štirje milijoni

Sedmica ni bila izžrebana tudi v sredo, kar pomeni, da se je znesek za nedeljski krog zvišal že na vrtoglavih 4,43 milijona evrov. Sedmica, ki je glavni dobitek v igri Loto, je bila tako nazadnje vplačana 26. novembra lani vplačal v Šentjurju. 

Slovenija Sedmica na lotu ni bila izžrebana že od lanskega novembra

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 15:21 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in …

  • 15:12 30. Avgust 2018.

    Ali prosto po Prešernu, loterija Slovenija en sam velik NATEG. To se ne bo nikoli izvedelo saj smo KOMUNISTIČNA DRŽAVA, …

  • 13:58 30. Avgust 2018.

    morda bi vec o tem povedal voznik ki jih je pred leti vozil na zrebanja haha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.