Slovenija
17526 ogledov

"Da nisem dobil nič, sem izvedel, preden je bil objavljen rezultat"

Loterija Slovenije Saša Despot
Na morebitnega srečnega čakajo štirje milijoni.

"Kot registriran igralec na e-loterija sem od Loterija Slovenija doživel goljufijo," piše bralec. "V nedeljskem krogu lota sem za nedobiten listek izvedel na e-loteriji ob 21:23 uri, Loterija Slovenije pa še minuto pozneje ob 21:24  ni imela objavljenih rezultatov žreba." Sprašuje se, kako je možno, da izveš preko e-loterije, da je listek nedobiten, če rezultati žrebanja še niso objavljeni. 

Loterija | Avtor: Bralec Bralec

Pojasnilo Loterije

Na Loteriji Slovenija pojasnjujejo, od kod razlika v času v desnem kotu obvestila. "Rezultati nedeljskega žrebanja Lota so bili na m-loteriji (mobilna aplikacija) in e-loteriji (igralni portal) objavljeni že pred 21. uro, na korpo strani pa malce kasneje - priložena slika je print korpo strani loterija.si," pojasnjuje Mateja Slamnik Kos z Loterije Slovenija. "E-igralci, ki so nanje naročeni, prejmejo rezultate žrebanja po objavi le-teh na e-loteriji, tako je bilo tudi v omenjenem primeru."

Slovenske novice: V šolstvu se obeta kup novosti Novi prijemi Zdravje Z novimi prijemi v svojih krempljih držjo predvsem mlade fante

Srečneža čakajo štirje milijoni

Sedmica ni bila izžrebana tudi v sredo, kar pomeni, da se je znesek za nedeljski krog zvišal že na vrtoglavih 4,43 milijona evrov. Sedmica, ki je glavni dobitek v igri Loto, je bila tako nazadnje vplačana 26. novembra lani vplačal v Šentjurju. 

Loterija Slovenije Slovenija Sedmica na lotu ni bila izžrebana že od lanskega novembra

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • Amber_Bedford 15:21 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodilom na tem spletnemm mestuu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

  • Rafaeluss 15:12 30.avgust 2018.

    Ali prosto po Prešernu, loterija Slovenija en sam velik NATEG. To se ne bo nikoli izvedelo saj smo KOMUNISTIČNA DRŽAVA, kjer veljajo zakoni MAFIJE.

  • nostradamus 13:58 30.avgust 2018.

    morda bi vec o tem povedal voznik ki jih je pred leti vozil na zrebanja haha