Obsedno stanje: Dolge kolone za testiranje, sever Ljubljane stoji!

Foto: Reševalni pas/Twitter Razcep Koseze.
Foto: Reševalni pas/Twitter Razcep Koseze.
Pred testirno točko v Stanežičah se vije dolga kolona vozil.
Oglej si celoten članek

Danes so v veljavo stopile spremembe pri PCR testiranju, saj ga brez dokaza o pozitivnem hitrem testu ni več mogoče opraviti. Po besedah državnega sekretarja na Ministrstvu za zdravje Franca Vindišarja, ocenjujejo, da bi tako lahko število potrebnih PCR testiranj zmanjšali za 30 odstotkov.

Slovenija Velika novost pri testiranju

A vsaj na prvi dan nove ureditve se učinki še ne kažejo. Po spletu so zaokrožili posnetki dolge kolone osebnih vozil, ki se skozi Šiško vije do testirne točke v Stanežičah.

Razlog je povečujoče se število okuženih s covidom-19. V torek so tako potrdili več kot 12.000 primerov okužbe, v dveh največjih nacionalnih laboratorijih so analizirali okrog 20.000 testov.

Zastoji so nastali še na območju Šentvida, Broda, Vižmarij in Broda. Na gorenjski avtocesti je bil zaradi gneče v predoru Šentvid zaprt izvoz na Celovško cesto. Gneča je otežila promet vse do Škofje Loke in Kranja.

Slovenija Nov rekord: Epidemija je eksplodirala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:25 19. Januar 2022.

    VLADA DELA!!! Že za drugi januar so napovedali vrhunec "epidemije", dobra dva tedna po napovedanem vrhuncu so totalno odpovedali. Testov …

  • 15:56 19. Januar 2022.

    Nepregledna kolona vozil, ker ljudje v njih rabijo pozitiven izvid za pol leta svobode gibanja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.