Dražil bo tudi T-2, paketi dražji tudi za pet evrov na mesec

Foto: Profimedia
Osnovni paket Oranžni Start bo dražji za dva evra, Optimum za tri, Diamant pa kar za pet evrov in bo po novem stal 78,99 evra.
Oglej si celoten članek

Cene mobilnih paketov ostajajo nespremenjene.

Televizijske sheme se bodo podražile za evro, prav tako večina starih paketov in storitev samostojne televizije. Dražja bodo tudi doplačila za televizijske programe.

Spreminjajo se tudi cene administrativnih in drugih storitev. Sprememba lastništva priključka se bo z desetih podražila na 15 evrov, strošek izvedbe začasnega izklopa, ki zdaj stane 20 evrov, pa se bo podražil na 25 evrov.

"Omenjena sprememba cen, ki jo uveljavljamo po zadnji prilagoditvi cen v juliju 2021, je posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja glede na rast indeksa cen življenjskih potrebščin, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe T-2 v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč," so pojasnili v T-2. Celoten seznam storitev, ki se bodo podražile, lahko najdete tukaj.

Naročniki lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe.

"Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino," so zakonska določila ob podražitvah pojasnili na T-2.

Podražitev sta že napovedala A1 in Telemach. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:00 2. Junij 2022.

    Odjavis, tako sem naredu internet imam preko hota za brskat dost dela preko namiznega računalnika in še kliče mam neomejeno. …

  • 13:57 1. Junij 2022.

    človek kot bitje je izredno prilagodljiv, tako kot živali imamo sistem adaptiranja torej se prilagodimo, po drugi strani pa marsikaj …

  • 13:42 1. Junij 2022.

    Vsi bi morali odstopit za nekaj časa od vsega,pol pa bi videli kak bi letali zadaj. Tako pa smo samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.