Slovenija
13606 ogledov

Dražil bo tudi T-2, paketi dražji tudi za pet evrov na mesec

televizija daljinec
Osnovni paket Oranžni Start bo dražji za dva evra, Optimum za tri, Diamant pa kar za pet evrov in bo po novem stal 78,99 evra.

Cene mobilnih paketov ostajajo nespremenjene.

Televizijske sheme se bodo podražile za evro, prav tako večina starih paketov in storitev samostojne televizije. Dražja bodo tudi doplačila za televizijske programe.

Spreminjajo se tudi cene administrativnih in drugih storitev. Sprememba lastništva priključka se bo z desetih podražila na 15 evrov, strošek izvedbe začasnega izklopa, ki zdaj stane 20 evrov, pa se bo podražil na 25 evrov.

"Omenjena sprememba cen, ki jo uveljavljamo po zadnji prilagoditvi cen v juliju 2021, je posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja glede na rast indeksa cen življenjskih potrebščin, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe T-2 v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč," so pojasnili v T-2. Celoten seznam storitev, ki se bodo podražile, lahko najdete tukaj.

Naročniki lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe.

"Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino," so zakonska določila ob podražitvah pojasnili na T-2.

Podražitev sta že napovedala A1 in Telemach. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • srecnii 08:00 02.junij 2022.

    Odjavis, tako sem naredu internet imam preko hota za brskat dost dela preko namiznega računalnika in še kliče mam neomejeno. Tv pa kdo ga še gleda

  • eminenca 13:57 01.junij 2022.

    človek kot bitje je izredno prilagodljiv, tako kot živali imamo sistem adaptiranja torej se prilagodimo, po drugi strani pa marsikaj vpliva na živčni sistem kar lahko spet povzroči tudi zasvojenost, kar je ZELO širok pojem ... sploh kakšna je razlika ...prikaži več me navado in psihično zasvojenostjo ... če nekaj nimaš , nimaš, če maš maš ... absolutno je lažje gor kot dol, ker padeš v delirij ... indijanci so živeli z naravo, pa tudi narava jim je dala malo za čvekat ... torej kdo ni zasvojen s tv

  • Uros 13:42 01.junij 2022.

    Vsi bi morali odstopit za nekaj časa od vsega,pol pa bi videli kak bi letali zadaj. Tako pa smo samo tiho oni pa si samo veselo bašejo vse