Slovenija
23751 ogledov

Tudi Telemach bo podražil pakete

Slovenske novice: Tudi Telemach bo podražil pakete Telemach Aplikacija EON Smart TV je vključena v vse pakete EON.
Večina paketov bo od 1. julija dražjih za 90 centov, EON Premium se bo podražil za 2,90 evra. Cene mobilnih paketov ostajajo enake.

Večina enojčkov, dvojčkov, trojčkov in četverčkov za fizične osebe se bo podražila za 90 centov z DDV.

Televizijskim paketom Total TV Start in Extra se bo cena dvignila za 1,90 EUR z DDV. Nova cena paketa Diners bo 40,00 EUR z DDV. Nova cena paketa EON Light za naročnike na omrežju nekdanjega ponudnika EVJ z opcijo cene 40,00 EUR bo znašala 42,90 EUR, so zapisali v obvestilu uporabnikom, ki ga morajo objaviti en mesec pred napovedanimi podražitvami.

Celoten seznam paketov, pri katerih se spremeni naročnina, je dostopen na tej povezavi.

Bodo pa ob vezavi za dve leti naročnikom omogočili uporabo Voya, v paketu EON Light za eno leto, paketu EON Full pa za dve leti. Možnost aktivacije bodo omogočili do začetka julija, možna pa bo do konca avgusta.

"Naročniki boste lahko vsebine VOYO spremljali v Video klubu na sprejemnikih EON in v aplikaciji EON, kjer že uporabljate storitev EON. Po poteku promocijskega obdobja 12 oz. 24 mesecev se vam bo storitev VOYO začela samodejno zaračunavati po takrat veljavnem ceniku. Storitev lahko odjavite kadarkoli v promocijskem obdobju," so zapisali.

Kdor Voyo že naroča samostojno, ga mora v primeru aktivacije pred Telemacha odjaviti, tisti, ki to opcijo doplačujejo pri Telemachu, jo bodo nehali zaračunavati samodejno.

V obvestilu so obljubili tudi napovedali tudi prenovljeni naročniški portal, mobilno aplikacijo in spletno stran Telemach.

Od objave obvestila o spremembah cen do dne uveljavitve 1. 7. 2022 imajo naročniki pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo.

Kdor je po akcijski ceni prejel opremo, jo lahko vrne in zanjo plača uporabnino ter dobi vrnjeno kupnino ali pa jo obdrži in poravna sorazmerni delež ugodnosti, ki jo je prejel.

Pred kratkim je podražitve napovedal že A1.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jakec42 07:16 31.maj 2022.

    Dražijo po dogovoru,Telemach pa tako kar naprej dviguje cene,občine naj poskrbijo za več Wi-Fija,da se znebimo oderuhov.

  • mihatirs 12:36 30.maj 2022.

    a to dražijo zaradi plina? :D :D ...marš govedo monopolistično..glede na to, da je Sportklub (brati od Telemacha), z naslednjo sezono neuporaben (brez vseh pametnih športov) je čas, da se ta Telemach ukine!!!