Huda nesreča, cesta spet vzela življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vozilo je trčilo v zaščitno ograjo.
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj okoli pete ure se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje na Velki, v občini Dravograd zgodila tragična prometna nesreča.

Osebno vozilo je močno trčilo v zaščitno ograjo.

Gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Radlje ob Dravi so zavarovali kraj, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP.

Ena oseba je na kraju preminula, eno osebo pa so reševalci ZRCK oskrbeli in prepeljali v SB Slovenj Gradec.

Nepojmljivo Simuliral nesrečo pri delu, resnica je grozljiva Tragično 48-letnemu sopotniku ni bilo več pomoči

"Po dosedanjih podatkih je 43-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi, na ravnem delu vozišča zapeljal na nasprotno smerno vozišče, trčil v odbojno ograjo in nato v ograjo mostu. V prometni nesreči se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. V prometni nesreči je bil poškodovan tudi eden od treh sopotnikov v vozilu," so sporočili s Policijske uprave Celje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.