Svet
26871 ogledov

Simuliral nesrečo pri delu, resnica je grozljiva

Italija Profimedia - fotografija je simbolična
Žrtev je 30-letni gradbeni delavec.

Italijanski karabinjerji so v Torinu aretirali delavca zaradi umora svojega 30-letnega kolega. Sprva so domnevali, da je šlo za delovno nesrečo. 

Žrtev je gradbeni delavec iz Neaplja, ki je na gradbišču v Torinu padel po stopnicah. Zaradi hudih poškodb je noč preživel v bolnišnici, a že naslednje jutro podlegel poškodbam.  

Pričevanja, ki jih je nato zbrala policija, kažejo na umor. Zanj sumijo 30-letnega sodelavca, ki naj bi žrtev porinil po stopnicah gradbišča. 

Kregala sta se

Smrt neapeljskega gradbenega delavca, ki se je zgodila 15. decembra 2023 na gradbišču v Torinu, ni bila nesreča. O tem so zdaj po poročanju italijanskih medijev prepričani karabinjerji torinske operativne enote, ki so opravili vrsto preiskav in aretirali osumljenca umora. Žrtev, ki je nekaj časa živela v Torinu, tistega jutra zaradi bolezni ni prišla na delo. Na delo je prišla v popoldanskem času, saj naj bi prišla v službo le pozdravit prijatelja. 

Tam je 30-letnik padel po stopnicah in se hudo udaril v glavo. Sodelavci so ga odpeljali v bolnišnico, a je kmalu zatem umrl.

Na podlagi več pričevanj so karabinjerji kot odgovornega za kaznivo dejanje identificirali 30-letnika iz Torina, sodelavca žrtve. Po rekonstrukciji naj bi med njima prišlo do prepira iz povsem nepomembnih razlogov.

Na koncu prepira je 30-letnik odrinil delavca, ki je nesrečno padel in se hudo poškodoval.

Italija Usodno Svet Nove podrobnosti o umoru nosečnice, razkrili sporočila morilca nož Slovenija Slovenija Na jutranjem sprehodu našla umorjenega Novogoričana kitara Slovenija Slovenija Odpel koncert, nato dobil kroglo v obraz

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.