Slovenija > Črna kronika
8864 ogledov

Huda nesreča, cesta spet vzela življenje

rešilec reševalno vozilo urgenca UKC Ljubljana Profimedia
Vozilo je trčilo v zaščitno ograjo.

Danes zjutraj okoli pete ure se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje na Velki, v občini Dravograd zgodila tragična prometna nesreča.

Osebno vozilo je močno trčilo v zaščitno ograjo.

Gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Radlje ob Dravi so zavarovali kraj, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP.

Ena oseba je na kraju preminula, eno osebo pa so reševalci ZRCK oskrbeli in prepeljali v SB Slovenj Gradec.

Italija Nepojmljivo Svet Simuliral nesrečo pri delu, resnica je grozljiva Policija - Fotografija je simbolična Tragično Slovenija 48-letnemu sopotniku ni bilo več pomoči

"Po dosedanjih podatkih je 43-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi, na ravnem delu vozišča zapeljal na nasprotno smerno vozišče, trčil v odbojno ograjo in nato v ograjo mostu. V prometni nesreči se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. V prometni nesreči je bil poškodovan tudi eden od treh sopotnikov v vozilu," so sporočili s Policijske uprave Celje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.