Slovenija
1444 ogledov

48-letnemu sopotniku ni bilo več pomoči

Policija - Fotografija je simbolična Profimedia
Do usodnega trka je prišlo v petek zvečer.

Kot smo že poročali, sinoči ob 19.41 se je v Mariboru zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 48-letni sopotnik.

Policisti so sporočili podrobnosti nesreče; 50-letni voznik osebnega vozila je v križišču trči v nasproti vozečega 38-letnega voznika osebnega vozila. V osebnem vozilu 50-letnega voznika je 48-letni sopotnik zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju nesreče. V prometni nesreči so bile tri osebe lahko in dve osebi hudo telesno poškodovane.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 197 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 25 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, štiri pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 85 kršitev javnega reda in miru ter 93 kaznivih dejanj.

Razbito steklo Tragedija Slovenija Ceste tik pred praznikom terjale svoj davek Policijske luči Slovenija Slovenija Za film! Policisti uspešno preiskali rop, a to še ni vse

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 14:21 23.december 2023.

    EdinI še pomeben podatek pri tej nesreči , no tudi pri drugih je ALI JE BIL PRIVEZAN ! To ob kateri uri sploh ni pomembno !