Kamere ujele nespametno početje voznikov na naši avtocesti

Foto: mariborinfo.com
Foto: Jure Banfi, mariborinfo.com
V koloni ob včerajšnji nesreči na štajerki so mnogi vozili v napačno smer.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila pred počivališčem Lukovica na štajerski avtocesti. V nesreči, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, je umrl 42-letni voznik motornega kolesa. 

Nova smrtna žrtev V prometni nesreči ena oseba umrla

Štajerska avtocesta je bila med Krtino in Lukovico zaprta vse do 22. ure. Kot je razvidno iz spodnjega video posnetka, ki so ga objavili pri Mariborinfo.com, so nekaterim voznikom popustili živci in so se iz kolone odpravili kar z vožnjo v nasprotno smer. 

Vozniki so sredi zastoja na avtocesti množično obračali avtomobile in vozili v nasprotno smer, tudi po odstavnem pasu. Nespametno početje voznikov je po besedah avtorja posnetka trajalo kar nekaj časa, dokler policija po uri in tričetrt čakanja ni začela sama preusmerjati vozila. 

xxx

Nespametno početje nekaterih voznikov je po besedah očividca trajalo in trajalo, šele po uri in tričetrt čakanja je policija vozila pričela usmerjati.

Promet Za takšno ravnanje 1200 evrov kazni. Dovolj?

Globa za tak vožnjo v napačno smer sicer znaša 1200 evrov in 18 kazenskih točk.

vožnja v napačno smer Vzroki in rešitve vožnje v napačno smer

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:18 18. April 2019.

    Polno bedarij in nebuloz kravatarskih organov, ki delujejo na podlagi ststističnih podatkov pridobljenih s strani drugih kravatarjev..cilj? še več pobranega …

  • 09:12 18. April 2019.

    V primeru take nesreče, ko se ve, da bo cesta dlje časa zaprta, bi lahko policija takoj poskrbela, da se …

  • 08:30 18. April 2019.

    Več kamer, več kaznovanja. SIMPLE ko PASULJ.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.