Slovenija > Črna kronika
5839 ogledov

V prometni nesreči ena oseba umrla

motorist nesreča arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Pred počivališčem Lukovica se je zgodila tragična prometna nesreča.

Policisti PU Ljubljana so bili nekaj pred 18. uro obveščeni o prometni nesreči na štajerski avtocesti pred počivališčem Lukovica. V nesreči je ena oseba utrpela tako hude poškodbe, da je na kraju umrla. 

Policija je po zaključenem ogledu sporočila, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo 42-letnega motorista. 

Motorist je vozil motorno kolo znamke Kawasaki, s katerim je trčil v tovorno vozilo 31-letnega voznika. 42-letnik je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. 

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na motociklu. 

Omenjeni odsek avtoceste je še vedno zaprt. Nastal je zastoj, ki je po poročanju prometnoinformacijskega centra ob 21.30 dolg 3,5 kilometra. Zastoj je tudi na regionalni cesti Domžale - Krtina - Lukovica.

Vozniki osebnih vozil se preusmerjajo z avtoceste med Šentjakobom ali Domžalami in Lukovico. Policisti voznike pozivajo, naj bodo strpni in upoštevajo navodila policistov in upravljavca avtoceste. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.