Kot v filmu. Streljanje, nato na delu policijska pogajalka

Foto: Profimedia Policijske luči.
Foto: Profimedia Policijske luči.
Najprej se je sprl z znancem, nato je sledil pravi filmski zaplet.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Celje, jih je okoli 2.30 poklicala občanka, da je na območju Vitanja prišlo do streljanja.

Po dosedaj zbranih podatkih se je 36-letni občan, ki ga doslej niso obravnavali zaradi prekrškov oziroma kaznivih dejanj z elementi nasilja, sprl z znancem, ki je skupaj s prijateljico na osumljenčev dom pripeljal osumljenčevo partnerko.

Prepiru je sledil pretep, nakar je 36-letnik odšel v stanovanjsko hišo po orožje in zunaj izstrelil več strelov ter se nato zaprl v hišo. Na kraj je prišla tudi policijska pogajalka, vendar se osumljeni na njene pozive ni odzival.

Osumljenemu so v jutranjih urah prostost odvzeli policisti specialne enote policije in je trenutno v policijskem pridržanju.

Ogled kraja kaznivega dejanja je v sodelovanju s policisti Policijske postaje Slovenske Konjice opravila ogledna skupina sektorja kriminalistične policije PU Celje. Zbiranje obvestil glede suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti še poteka.

Več bo znanega v prihodnjih dneh, so še sporočili s PU Celje.

Slovenija Medvode: Na terasi lokala se je nanj spravil z nožem, sledilo je tole ... Previdno! Noro, ta stari trik prevarantov še kar deluje, ostala brez 3400 evrov

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:33 22. Oktober 2023.

    policijska pogajalka pa tko sposobna, da je model lagano počakal na jutro in pol se obleku in šel kao v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.