Slovenija
3560 ogledov

Medvode: Na terasi lokala se je nanj spravil z nožem, sledilo je tole ...

Nož Profimedia Fotografija je simbolična.
Policija poroča o prerivanju na terasi enega gostinskih lokalov. Končalo se je hudimi poškodbami, 47-letnika odpeljali v UKC Ljubljana.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili včeraj okoli 20.30 obveščeni, da je na območju Medvod znani storilec na terasi enega izmed gostinskih lokalov po sporu in prerivanju z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega. "Poškodovanemu je bila takoj nudena pomoč in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo," so še zapisali v sporočilu za javnost. 

Kot so še dodali, je storilec s kraja pobegnil peš, policisti tako na tem območju izvajajo aktivnosti za izsleditev in prijetje osumljenca kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. 

"Kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, zavarovali dokaze in  nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. Ko bo znanih več okoliščin bomo naše obvestilo dopolnili," so še zaključili v sporočilu za javnost.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • andrej084 12:26 20.oktober 2023.

    Ime in priimek navediti. Je bem vam jaz zaščito in varstvo podatkov.

  • Idioti 11:17 20.oktober 2023.

    Policija želi še bolj "neznanega " narediti neznanega . V vsaki normalni državi , da policija opis storilca , da se DAVKOPLAČEVALCI pazijo in morda prepoznajo opisanega storilca ! Sam pr nas ne ! PvMM a ste vi tle zaradi ...prikaži več bande al zaščite DAVKOPLAČEVALCEV !

  • Avatar lopov
    lopov 11:02 20.oktober 2023.

    KER JE BIL MIGRANT.. NEZNAN STORILEC.. STARE LEVIČARSKE FORE