Slovenija
8704 ogledov

Kot v filmu. Streljanje, nato na delu policijska pogajalka

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Najprej se je sprl z znancem, nato je sledil pravi filmski zaplet.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Celje, jih je okoli 2.30 poklicala občanka, da je na območju Vitanja prišlo do streljanja.

Po dosedaj zbranih podatkih se je 36-letni občan, ki ga doslej niso obravnavali zaradi prekrškov oziroma kaznivih dejanj z elementi nasilja, sprl z znancem, ki je skupaj s prijateljico na osumljenčev dom pripeljal osumljenčevo partnerko.

Prepiru je sledil pretep, nakar je 36-letnik odšel v stanovanjsko hišo po orožje in zunaj izstrelil več strelov ter se nato zaprl v hišo. Na kraj je prišla tudi policijska pogajalka, vendar se osumljeni na njene pozive ni odzival.

Osumljenemu so v jutranjih urah prostost odvzeli policisti specialne enote policije in je trenutno v policijskem pridržanju.

Ogled kraja kaznivega dejanja je v sodelovanju s policisti Policijske postaje Slovenske Konjice opravila ogledna skupina sektorja kriminalistične policije PU Celje. Zbiranje obvestil glede suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti še poteka.

Več bo znanega v prihodnjih dneh, so še sporočili s PU Celje.

Nož Slovenija Slovenija Medvode: Na terasi lokala se je nanj spravil z nožem, sledilo je tole ... moški ki trka na vrata Previdno! Slovenija Noro, ta stari trik prevarantov še kar deluje, ostala brez 3400 evrov

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • 4krogci 18:33 22.oktober 2023.

    policijska pogajalka pa tko sposobna, da je model lagano počakal na jutro in pol se obleku in šel kao v sluzbo hahahha res juhuhu policija pr nas hahahha