Minister za javno upravo takoj po testu v kozmetičnem salonu

Foto: SMC
Foto: SMC
Vlada RS sprejema vse bolj stroge ukrepe za zajezitev novega koronavirusa, a nekateri ministri jih jemljejo malce po svoje.
Oglej si celoten članek

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik je v četrtek, le nekaj ur po tem, ko se je testiral na novi koronavirus, obiskal kozmetični salon, poroča Pop TV.

V uredništvo omenjenega medija so namreč prišle fotografije, ki razkrivajo, da je bil Koritnik v prostoru skupaj s še štirimi osebami, kljub omejitvam na eno stranko na 20 kvadratnih metrov. Salon je velik 60 kvadratnih metrov, Koritnik pa je bil tam skupaj s svojo zunajzakonsko partnerko.

Nezaslišano Brez maske zasačili tudi šefa NIJZ, tako se je odzval

Koritnik je v pogovoru za Pop TV dejal, da je šel na testiranje iz preventivnih razlogov, potem ko se je prejšnji teden na njegovem ministrstvu pojavila okužba s covidom-19.

"Samoizolacija mi ni bila svetovana s strani zdravnika, ker nisem imel tesnega rizičnega stika, niti simptomov," je pojasnil Koritnik.

COVID-19 V SLO Okužen minister slovenske vlade

Minister, ki že več mesecev promovira aplikacijo #Ostanizdrav, je rezultate testa, ki so pokazali, da ni okužen z novim koronavirusom, prejel šele v petek zjutraj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • ak
    09:47 24. Oktober 2020.

    Kje pa imate kak članek o dogajanju na Maistrovi?

  • 08:51 24. Oktober 2020.

    Koritnik. Zelo primeren priimek!

  • 20:31 23. Oktober 2020.

    "Pejte u kurac" šalabajzerji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.