Slovenija
3517 ogledov

Minister za javno upravo takoj po testu v kozmetičnem salonu

Boštjan Koritnik SMC
Vlada RS sprejema vse bolj stroge ukrepe za zajezitev novega koronavirusa, a nekateri ministri jih jemljejo malce po svoje.

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik je v četrtek, le nekaj ur po tem, ko se je testiral na novi koronavirus, obiskal kozmetični salon, poroča Pop TV.

V uredništvo omenjenega medija so namreč prišle fotografije, ki razkrivajo, da je bil Koritnik v prostoru skupaj s še štirimi osebami, kljub omejitvam na eno stranko na 20 kvadratnih metrov. Salon je velik 60 kvadratnih metrov, Koritnik pa je bil tam skupaj s svojo zunajzakonsko partnerko.

Milan Krek Nezaslišano Slovenija Brez maske zasačili tudi šefa NIJZ, tako se je odzval

Koritnik je v pogovoru za Pop TV dejal, da je šel na testiranje iz preventivnih razlogov, potem ko se je prejšnji teden na njegovem ministrstvu pojavila okužba s covidom-19.

"Samoizolacija mi ni bila svetovana s strani zdravnika, ker nisem imel tesnega rizičnega stika, niti simptomov," je pojasnil Koritnik.

vlada seja COVID-19 V SLO Slovenija Okužen minister slovenske vlade

Minister, ki že več mesecev promovira aplikacijo #Ostanizdrav, je rezultate testa, ki so pokazali, da ni okužen z novim koronavirusom, prejel šele v petek zjutraj. 

 
Komentarjev 7
 • ak 09:47 24.oktober 2020.

  Kje pa imate kak članek o dogajanju na Maistrovi?

 • Avatar Dux_Ursus
  Dux_Ursus 08:51 24.oktober 2020.

  Koritnik. Zelo primeren priimek!

 • Avatar Gelsialla
  Gelsialla 23:49 23.oktober 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- Sexconn.Com