Nesreči ena za drugo

Foto: PGD Škofja Loka
Foto: PGD Škofja Loka
Najprej reševali voznika, nato še motorista.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča o nesreči, ki se je okoli pete ure zjutraj zgodila na cesti ob naselju Poljane nad Škofjo Loko.

"Ob 5:20 smo bili obveščeni, da je na cesti Škofja Loka - Poljane prišlo do prometne nesreče," navajajo pri PGD Škofja Loka.  V neseči je bilo udeleženo eno samo vozilo, ki se je se je prevrnilo na streho. "Gasilci PGD Škofja Loka in Poljane smo protinaletno in protipožarno zavarovali kran nezgode, razsvetlili kraj nezgod, sanirali razlite motorne tekočine, vozilo pa postavili nazaj na kolesa."

Štajerka Majhen otrok rešen, ker je bil pravilno pripet

Sinoči V Mariboru našli 18-letnika, vpletenega v smrtno nesrečo

Ob vračanju v Gasilski dom, pa so bili gasilci obveščeni še o eni prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini Dvorca Visoko. "Motorist je zapeljal izven cestišča in zdrsnil približno tri metre po strmem pobočju pod cesto," navajajo pri PGD Škofja Loka. "Motor smo z tehničnim posegom dvignili nazaj na cesto." Poškodovanih ni bilo.

Foto: PGD Škofja Loka Nesreča na območju Škofje Loke dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.