Odpovedali sejem Internautica

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Letos slovenskega mednarodnega navtičnega sejma ne bo.
Oglej si celoten članek

Organizatorji sejma Internautica so danes sporočili, da bodo zaradi koronavirusa sejem, ki bi moral maja potekati v Trstu, prestavili na naslednje koledarsko leto. 

"Zaradi trenutnih razmer v Italiji in Evropi, povezanih s širitvijo virusa COVID-19 in zaradi zagotavljanja varnega in kakovostnega okolja za organizacijo tako pomembnega dogodka, smo se organizatorji v sodelovanju s tržaško mestno občino odločili počakati do povrnitve varnostnih in zdravstvenih razmer v normalno stanje," so v sporočilu za javnost zapisali organizatorji.

Slovenska mednarodna razstava navtike sicer mednarodnim razstavljalcem omogoča stik z občinstvom, sejemsko prizorišče pa vsako leto pripelje številne potencialne kupce.

Organizatorji sejma so lani podpisali dolgoročno pogodbo z Občino Trst, da se bo sejem odvijal v Tržaškem pristanišču, z namenom, da Internautica preseže krajevne okvire. Pred tem je sejem potekal na slovenski obali.

 

Hrvaška Nov primer in to zelo blizu meje s Slovenijo motoGP Koronavirus kriv za odpoved dirke v elitnem razredu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.