Slovenija
363 ogledov

Odpovedali sejem Internautica

internautica Suzana Kos
Letos slovenskega mednarodnega navtičnega sejma ne bo.

Organizatorji sejma Internautica so danes sporočili, da bodo zaradi koronavirusa sejem, ki bi moral maja potekati v Trstu, prestavili na naslednje koledarsko leto. 

"Zaradi trenutnih razmer v Italiji in Evropi, povezanih s širitvijo virusa COVID-19 in zaradi zagotavljanja varnega in kakovostnega okolja za organizacijo tako pomembnega dogodka, smo se organizatorji v sodelovanju s tržaško mestno občino odločili počakati do povrnitve varnostnih in zdravstvenih razmer v normalno stanje," so v sporočilu za javnost zapisali organizatorji.

Slovenska mednarodna razstava navtike sicer mednarodnim razstavljalcem omogoča stik z občinstvom, sejemsko prizorišče pa vsako leto pripelje številne potencialne kupce.

Organizatorji sejma so lani podpisali dolgoročno pogodbo z Občino Trst, da se bo sejem odvijal v Tržaškem pristanišču, z namenom, da Internautica preseže krajevne okvire. Pred tem je sejem potekal na slovenski obali.

 

Hrvaška koronavirus Hrvaška Zdravje Nov primer in to zelo blizu meje s Slovenijo motoGP motoGP Šport Koronavirus kriv za odpoved dirke v elitnem razredu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.