Odziv lastnika 'neprijaznega' lokala: "Ne gost, gostinec je kralj!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lastnik Bistroja Lük, ki je znan po svojih pikrih odgovorih na spletne ocene, se je odzval na kopico negativnih komentarjev.
Oglej si celoten članek

Na spletni platformi Reddit so nedavno zaokrožili posnetki zaslona odgovorov lastnika ptujskega lokala, ki je bil zaradi svoje "nesramnosti" deležen veliko kritik kot tudi pohval, poroča portal mariborinfo.

Negativni komentarji lastnika niso ušli niti ptujskemu mestnemu svetniku Milanu Klemencu, ki je opozoril na domnevno neprimerno vedenje gostinskega osebja do gostov. Dejal je še, da lokal, gre za Bistro Lük, meče slabo luč na mesto.

Zaradi tega je svetnik občini predlagal, da se z vodstvom lokala udeležijo pogovora glede prihodnosti poslovanja na tej lokaciji, vendar je občina odgovorila, da nima pristojnosti in ne more vplivati na poslovanje gospodarskih subjektov.

Na Redditu odprli temo o Bistroju Lük

Prav tako se je na platformi Reddit pojavila tema, kjer so uporabniki delili svoje izkušnje iz lokala ter komentirali vedenje vodilnih, kot tudi zaposlenih v lokalu.

Foto: posnetek zaslona Bistro luk Na forumu so mnogi uporabniki delili posnetke zaslonov, kjer so prikazovali odgovor lastnika na oceno gostov na Googlu. Kmalu so "zabavne" odgovore začeli deliti tudi po drugih družbenih omrežjih.

Foto: posnetek zaslona Bistro luk

Odziv lastnika

Zdaj se je na očitke odzval tudi lastnik lokala, Aljaž Zemljič, ki je svoje mnenje delil na svojem Facebook profilu. Med drugim je v objavi zapisal, da je nehumano pričakovati, da bodo gostinci ves čas nasmejani in prijazni, saj smo vsi ljudje.

V objavi je še dodal, da "zato tudi hlapci ne bomo nobenemu gostu, ki se ne obnaša kulturno, in ki misli, da je kralj, če je prišel v lokal," ter izpostavil, da so pravzaprav gostinci kralji, saj v trenutnih težkih časih še vedno ponujajo storitev.

xxx

Zemljič je še izrazil svoje spoštovanje do gostincev, ki prenašajo žaljivke, ter dodal, da jih oni ne bodo.

Poziv vladi Na nogah tudi sindikat delavcev gostinstva in turizma: to zahtevajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 18:46 12. Januar 2023.

    Aljaž je že kot natakar imel resne težave z vljudnostjo do gostov, zato je menjal kar nekaj služb, nič novega. …

  • 10:49 12. Januar 2023.

    Če se je krčmar proglasil za kralja, potem peljem mimo! Sem potrpežljiv gost in ne maram neprijaznega, gluhega in pozabljivega …

  • 10:30 12. Januar 2023.

    Ne poznam lokala.. pogledal na zemljeiv kje je.. to je 100% lokacija ki diši kebebćiju..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.