Pahor: "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Predsednik republike Borut Pahor se je pred svojim odhodom v Ženevo ustavil v Tepanju, kjer ga je pričakala prav posebna dobrodošlica.
Oglej si celoten članek

Pred odhodom v Ženevo se je predsednik republike Borut Pahor ustavil v Tepanju, kjer se je na povabilo učenk in učencev udeležil slovesnosti ob odprtju prenovljene Podružnice Tepanje OŠ Ob Dravinji. Učenke in učenci so predsedniku pripravili prav poseben sprejem in dobrodošlico. 

Kot je razvidno v posnetku, je bil predsednik republike očaran nad "Tepanjsko častno gardo" ter sprejemom. "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal," je dejal.

 

Forum Crans Montana

Predsednik se bo danes udeležil srečanja Foruma Crans Montana v Ženevi. To je nevladna organizacija, ki sodi med vodilne ustanove, posvečene javno-zasebnemu sodelovanju. Tam se bo Pahor udeležil plenarne razprave in opravil več dvostranskih pogovorov.

Slovenija Občinski svetnik pijan zbil invalida in zbežal, kljub temu bo spet kandidiral Slovenija Pirc Musarjeva se je hudo zapletla že nekaj dni po volitvah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:00 17. November 2022.

    Pričakal ga bo v prihodnje protokol prihoda na Dob!j

  • 15:39 17. November 2022.

    Pahor: "Takšen protokol me ni še nikjer pričakal!" Miško kaj pa Snaga LJ ? Ne pozabi kako si uredno vlagal …

  • 13:40 17. November 2022.

    Prisrčno. Župan pa tudi malce računa, da mu bodo taki dogodki pomagali pri ponovni izvolitvi, ker je njegov glavni uspešni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.