Pahorjev sin v SD zaposlen kot študent

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Mu je službo uredil oče Borut, se sprašujejo v Mladini.
Oglej si celoten članek

V političnem in kulturnem tedniku Mladina so izpostavili trend, ki se zadnje čase dogaja v politiki, in sicer zaposlovanje sorodnikov članov stranke, žena, hčera, sinov in njihovih partneric.

Magazin Foto: Snaha predsednika Pahorja utelešenje moških sanj!

Izpostavljajo predvsem stranki SDS in SD, ki sta se, kot so zapisali v Mladini najbolj zapletli v nepotistične aranžmaje. Tako navajajo primere poslanca Žana Mahniča, njegovo partnerico Katjo Palčnik so v poslanski skupini zaposlili kot referentko, v pisarni evroposlanke Tanje Fajon je službo dobila Špela Han, hči vodje poslanske skupine SD Matjaža Hana.

Magazin Sin Boruta Pahorja čisto divji!

Pri SD delo na študentsko napotnico opravlja tudi Luka Pečar Pahor, sin predsednika Boruta Pahorja, pri Mladini pa se sprašujejo, ali mu je službo uredil oče? Pri SD odgovarjajo, da to ni imelo nobene vloge in pojasnjujejo, da je predsednikov sin aktiven, prizadeven in delaven, tako kot nekoč Borut Pahor je tudi Luka študent mednarodnih odnosov, zato naj bi v SD pomagal predvsem pri pripravi različnih vsebin iz zunanje politike in politik EU.

Magazin Borut Pahor objavil fotografijo sinovega dekleta

Odgovorili so še, da so z njegovim delom zadovoljni in verjamejo v skupno prihodnost.

Javno Pahor napovedal "sankcije" tudi sinu


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • ode
    12:54 27. Oktober 2019.

    Živimo v edini fevdalni družbi v EU, kjer so politične funkcije in titule dedne. Pahorjevo seme se lepo razvija. Kaže, …

  • ode
    08:36 27. Oktober 2019.

    Kjer je uš, je tudi gnida. So ga že videli počivati iztegnjenega na ograji stopnišča. Od silnih naporov, seveda.

  • 17:28 26. Oktober 2019.

    Čak mal, un zapooli svojo hukaro (?) ,, se ve kaj delata.. ta narcisek zaposli svojega sina ( !!?? ) …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.