Slovenija
3352 ogledov

Pahorjev sin v SD zaposlen kot študent

borut pahor, luka pahor mediaspeed
Mu je službo uredil oče Borut, se sprašujejo v Mladini.

V političnem in kulturnem tedniku Mladina so izpostavili trend, ki se zadnje čase dogaja v politiki, in sicer zaposlovanje sorodnikov članov stranke, žena, hčera, sinov in njihovih partneric.

Borut Pahor, predsednik republike Magazin Foto: Snaha predsednika Pahorja utelešenje moških sanj!

Izpostavljajo predvsem stranki SDS in SD, ki sta se, kot so zapisali v Mladini najbolj zapletli v nepotistične aranžmaje. Tako navajajo primere poslanca Žana Mahniča, njegovo partnerico Katjo Palčnik so v poslanski skupini zaposlili kot referentko, v pisarni evroposlanke Tanje Fajon je službo dobila Špela Han, hči vodje poslanske skupine SD Matjaža Hana.

borut pahor, luka pahor Magazin Sin Boruta Pahorja čisto divji!

Pri SD delo na študentsko napotnico opravlja tudi Luka Pečar Pahor, sin predsednika Boruta Pahorja, pri Mladini pa se sprašujejo, ali mu je službo uredil oče? Pri SD odgovarjajo, da to ni imelo nobene vloge in pojasnjujejo, da je predsednikov sin aktiven, prizadeven in delaven, tako kot nekoč Borut Pahor je tudi Luka študent mednarodnih odnosov, zato naj bi v SD pomagal predvsem pri pripravi različnih vsebin iz zunanje politike in politik EU.

Borut Pahor, predsednik republike Magazin Borut Pahor objavil fotografijo sinovega dekleta

Odgovorili so še, da so z njegovim delom zadovoljni in verjamejo v skupno prihodnost.

Zmaga Boruta Pahorja Javno Magazin Pahor napovedal "sankcije" tudi sinu


 

Komentarjev 20
  • ode 12:54 27.oktober 2019.

    Živimo v edini fevdalni družbi v EU, kjer so politične funkcije in titule dedne. Pahorjevo seme se lepo razvija. Kaže, da bo zraslo v visoko, nekoliko rogovilasto bitje, z malce bebavim nasmehom in precej bedastim obnašanjem, zato bo dostojen naslednik svojega očeta.

  • ode 08:36 27.oktober 2019.

    Kjer je uš, je tudi gnida. So ga že videli počivati iztegnjenega na ograji stopnišča. Od silnih naporov, seveda.

  • kapibara1 17:28 26.oktober 2019.

    Čak mal, un zapooli svojo hukaro (?) ,, se ve kaj delata.. ta narcisek zaposli svojega sina ( !!?? ) se vse kaj delata ( al pa ne ..'')) Boga mami, ki je tleke RES še edina pametna !!