5-letnika zaklenila v avto, sledil je šok

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
35-letna mama je odšla na razgovor za službo. Sina je pustila v avtu, kar ga je stalo življenja.
Oglej si celoten članek

Tragedija v Rusiji. 35-letna Olesia Jeletskova se je odzvala povabilu na razgovor za službo. Ker za svojega 5-letnega sina ni našla ustreznega varstva, ga je peljala s seboj, med razgovorom pa pustila v avtomobilu.

Okna avtomobila je zaprla, v vozilu naj bi bilo okrog 24 stopinj Celzija. Ko se je po opravljenem sestanku mama vrnila do avta, je našla mrtvega otroka. Doživela je živčni zlom, odpeljali so jo v bolnišnico.

"Prišel sem v službo in na parkirišču našel objokano žensko in policijo. Kasneje sem slišal, da je v naše podjetje prišla na razgovor za službo in otroka pustila v avtu. Zadušil se je. Pomagati mu ni mogel nihče," je za ruske medije povedal očividec.

Policija primer preiskuje, nesrečne matere niso prijeli. V Rusiji sicer velja v lanskem letu sprejeti zakon, ki prepoveduje puščanje otrok samih v avtu. Najvišja zagrožena kazen za takšno početje je dve leti zapora, piše The Sun.

V lanskem letu je prišlo do več tragičnih primerov mrtvih otrok v razgretih avtomobilih.

* Fotografija je simbolična.

Svet Nov primer smrti otroka v avtomobilu

"vik in krik za nič" V avtu ga je pustila, ker je ravno zaspal

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.