Polne roke dela: Toliko glob so ljudem, ki ne nosijo mask, že spisali inšpektorji

Foto: Anže Petkovšek Maske Foto: Anže Petkovšek Maske Foto: Anže Petkovšek Maske
Skupaj so inšpektorji zdravstvenega inšpektorata obiskali 698 objektov in izdali 23 glob fizičnim osebam zaradi neuporabe zaščitne maske v zaprtem javnem prostoru.
Oglej si celoten članek

Samo včeraj so nadzor opravili v 140 različnih objektih, 81 je bilo gostinskih obratov, 45 trgovin in 14 prireditev.

Izdali niso nobene globe, kar je spodbudno in si zasluži zahvalo državljanom, ki upoštevajo priporočila in se obnašajo solidarno do sodržavljanov. Le s skupnimi močmi lahko zamejimo hitro širjenje okužb.

Dne 9. septembra je bilo opravljenih tudi 150 nadzorov spoštovanja odločb o izrečeni karanteni. Skupno število nadzorov je 21.787. V teh ogledih je bilo izrečenih 196 prekrškovnih sankcij, od tega en obdolžilni predlog zoper mladoletno osebo, 10 opominov, 66 odločb z izrekom globe in 119 plačilnih nalogov v skupni vrednosti 74 tisoč evrov.

Foto: Anže Petkovšek Maske

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 18:37 12. September 2020.

    glede nato , da mi spomin še dela, vem, da smo dobili že spomladi dopis NIJZ glede mask ... ja …

  • 10:20 12. September 2020.

    Da, vidim da komenirate v glavnem butci. V vsakem primeru so kazni prenizke in še premalo jih izrečejo in pokasirajo. …

  • 00:47 11. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.